HTC

HTC U12+ 64GB Blue

HTC U12+ 64GB Blue

HTC U12+ 64GB Blue    Ревю     Пълното ревю може да прочетете тук. ..

869лв

Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

HTC

HTC е тайвански производител на смартфони, който предлага иновативни решения и налага промени и тенденции в света на технологиите. Създадена е през 1997г., въпреки че повечето хора мислят, че е съвсем нова. Стартира като компания за продуктов дизайн, като през 1998г. първи създават телефон със сензорен екран. Отначало създават телефони, които са базирани на операционната система Windows Mobile. През 2009г. корпорацията започва да създава модели, ползващи популярната операционна система Android, базирана на Linux и създадена от Google Inc. През 2011г. компанията представя първия си смартфон поддържащо триизмерно изображение – Evo 3D, което допълва популяризирането й.

Компанията отива там, където другите не са мислили. Синоним е на иновации, инженерни пробиви и проектиране на бъдещето на човешките комуникации, тъй като продължава да се развива в неоткрити продуктови територии. Производствените им заводи са сред най-отговорните за околната среда в света, за което спечелят и световно признание, поставяйки златния стандарт в енергийната ефективност. Все по-голяма част от опаковките на продуктите са от бързоразградими материали. 

През 2018г. фирмата ще намали значително броят на новите си модели. Причината е концентриране върху качеството на устройствата. Днес брандът е основен конкурент на Apple Inc. и корейския гигант Samsung. Едни от най-сполучливите модели са U11, 10, One A9S. 

 

Преимущества и недостатъци на бранда

Основните преимущества, с които се отличава компанията са:

  • непрекъснат стремеж към иновации–компанията първа вижда потенциала на 3G и 4G мрежите; създава първият телефон с Android OS за масова употреба;
  • голямо разнообразие на модели, което е от важно значение, при изборът на смартфон;
  • отлично съотношение между цена и качество.

При някои модели на марката се отчитат следните недостатъци:

  • проблем с разчитане на SIM картата;
  • затруднение при свързване с Wi-Fi;
  • при активно използване gsm устройствата загряват;
  • кратък живот на батерията.

Ако търсите добро съотношение между камера, отличен звук, изящен дизайн и добра цена, то HTC е правилният избор за Вас. 

 

Защо да изберете нас? 

Smartfonbg.com Ви предлага смартфоните на HTC на уникални цени с 2 години гаранция. Всеки клиент получава бърза доставка с възможност за тест и преглед, както и правото да върне продукт в рамките на 15 дни от датата на получаване, при установяване на нередност.