За нас

Smartfonbg.com е на пазара за мобилни устройства и услуги от 2001 година. Вдъхновението за това начинание беше нашият интерес към динамично развиващата се сфера на мобилната техника. След повече от 10 години опит, ние продължаваме да прилагаме иновативни подходи, съобразени с нуждите и интересите на потребителите.
 
До 2007 година, магазините ни с бранд „Skyfon“, наброяваха 15, разположени в североизточна България. През 2011 година, отговорихме на зараждащото се желание пазаруването да става по-бързо и по-лесно, без да се пренебрегват сигурността и доверието. За тази цел създадохме възможност за онлайн пазаруване на мобилни устройства, като изградихме платформата Smartfonbg.com
 
Онлайн платформата поддържа критериите за „Коректен магазин – надежден помощник за покупки“, оценяван от нашия партньор Pazaruvaj.com. Доверието в нашата коректност, потвърждават и многото доволни клиенти.
 
За ваше допълнително улеснение Смартфон осигурява пълно гаранционно и извънгаранционно обслужване, което се извършва в нашите лицензирани сервизи.
 
Екипът ни е съставен от млади, енергични и висококвалифицирани кадри. А за комуникацията с вас се грижат: Еми, Зори, Бояна, Жанет, Таня и Миро. Те подсигуряват  вашите поръчки да бъдат обработени бързо и точно, и ще отговорят на вашите въпроси с усмивка.
 
Нашето настояще предизвикателство – доволни клиенти, наслаждаващи се на пазаруването онлайн и в нашата съседка – Румъния.
 
Поздрави,
Екипът на Smartfonbg.com