Huawei Honor 10 и Honor 10 Lite

Няма добавени продукти в тази категория.


Новата серия Honor 10 на китайската компания излезе на пазара през май, а Honor 10 Lite – ноември  2018  година. Honor 10 е висок 149.6мм, широк е 71.2мм и е с дебелина 7.7мм, а Honor 10 Lite е 154,8мм висок, дебелината му е 7.95мм и е широк 73.64мм.

Въпреки, че Honor 10 Lite е по – бюджетният телефон от двата, се доказва на първо място от тях по отношение на резолюция, съотношение на екран с тяло и пиксели на кв. инч. Двата телефона са с идентични резолюции и съотношение. И при двата флагмана бихте се насладили на страхотни цветове, изостреност и безпроблемно четене при пряка слънчева светлина.

При операционните системи има малки разлики. Honor 10 Lite е снабден с Android 9.0 Pie, a Honor 10 е с Android 8.1 Oreo.

При работа с който и да е от двата модела, няма да видите толкова голяма разлика в операционната система. Менюто е изчистено, а предварително инсталираните приложения винаги могат да бъдат изтрити.

По – скъпото устройство Honor 10  е с осемядрения процесор Kirin 970, който се води за един от най – добрите процесори. За това и работата с тях е безупречна. Honor 10 Lite функционира с малко по – слаб  процесор – Kirin 710, но при него също е трудно да се каже, че има забавяния.

За камерите може да се говори много. И двете са безупречни и изтънчени. Цветовете са невероятни, вградените функции и ефекти също.

Huawei Honor 10 и Honor 10 Lite цена

И двата модела си заслужават вниманието. Дизайнът им е невероятен, спецификациите са страхотни, а камерите им правят невероятни снимки, коя от коя по – хубава. Всичко зависи от вас и от това, колко пари сте готови да заплатите.