Huawei Mate 10, Mate 10 Lite и Mate 10 Pro

Няма добавени продукти в тази категория.


Новата серия Huawei Mate 10, Mate 10 Lite и Mate 10 Pro Honor на китайската компания излезат на пазара през месец ноември 2017 година.

Въпреки, че Mate 10 Lite е най – бюджетният телефон от трите, се доказва на първо място от тях по отношение на резолюция, съотношение на екран с тяло и пиксели на кв. инч. Трите телефона са с идентични резолюции и съотношение. И при трите флагмана бихте се насладили на страхотни цветове, изостреност и безпроблемно четене при пряка слънчева светлина.

При работа, с който и да е от двата модела, няма да видите толкова голяма разлика в операционната система. Менюто е изчистено, а предварително инсталираните приложения винаги могат да бъдат изтрити.

Mate 10 и Mate 10 Pro са с осемядрения процесор Kirin 970, единствено Mate 10 Lite е с Kirin 659. В следствие на това има разлика и в графичния процесор –  Mate 10 и Mate 10 Pro са с Mali-G72 MP12, Mate 10 Lite е с Mali T830 MP2.

За камерите може да се говори много. И двете са безупречни и изтънчени. Цветовете са невероятни, вградените функции и ефекти също.

Huawei Mate 10, Mate 10 Lite и Mate 10 Pro цена

И двата модела си заслужават вниманието. Дизайнът им е невероятен, спецификациите са страхотни, а камерите им правят невероятни снимки, коя от коя по – хубава. Всичко зависи от вас и от това, колко пари сте говори да заплатите.