Xiaomi Mi 8, Mi 8 Lite и Mi 8 Pro

Няма добавени продукти в тази категория.


Тези три модела са от серията Mi 8 на Xiaomi. Mi 8 излиза на пазара през май, Mi 8 Lite и Mi 8 Pro през септември 2018 година.

По размери на външен вид са почти идентични – Xiaomi Mi 8 и Mi 8 Pro са с височина 154.9мм, широчина - 74.8мм и  дебелина 7.6мм, а Xiaomi Mi 8 Lite е с височина 156.4 мм, широчина 75.8 мм и е дебел 7.5 мм.

Издръжливостта на батерията, Wifi и Bluetooth обобщават нещата, по които тези три телефона си приличат, но също така имат и разлики в цветовете, екрана и процесора.

Процесорите, с които работят са различни, което означава, че бързината и работата при по – голямо натоварване ще е различна.

И трите телефона са с еднаква операционна система. Те пристигат с ОС : Android 8.1(Oreo)

Батериите и на трите смартфона са почти идентични, имат минимални разлики и те са, че Mi 8  e с 3400mAh, Mi 8 Lite е с 3350 mAh, а Mi 8 Pro- 3000 mAh. Трите телефона предлагат бързо зареждане.

Xiaomi Mi 8 и Xiaomi Mi 8 Lite цена                                             

Цените на тези смартфони са подходящи и достъпни за всеки клиент. Изпълнението им във фотографията е на високо ниво. Какво искате да държите – малко по-масивен или леко по-незабележим телефон, избирате вие. И трите модела са с дизайн, съобразен с удобството на клиента.