Samsung Galaxy A6 и A6 Plus

Няма добавени продукти в тази категория.


Samsung Galaxy А6 е модел смартфон под серията Samsung Galaxy. Той е един от водещите модели на Samsung и е на достъпна цена за по – голяма част от потребители.

Тези два модела имат няколко неща, по които си приличат. Едно от тях е издръжливостта на батерията, Wifi и Bluetooth, но също така имат и разлики в цветовете, екрана и процесора. Размерите на моделите не са с голямо различие, двата модела са с минимални разлики в размерите си. Samsung А6 е висок 149.9мм, широк е 70.8мм и е с дебелина 7.7мм, а  Samsung Galaxy А6 Plus е 160.2мм мм висок, дебелината му е 7.9мм и е широк 75.7мм. По отношение на дисплея разликата е по-значителна, Samsung А6 e 5.6 инча, а при А6 Plus е 6 инча.

В двата процесора на телефоните, с които те работят има разлика, което означава че при по-голямо натоварване, бързината ще е различна. И двата модела стартират с една и съща операционна система - Android 8.0(Oreo). Двата смартфона са с различна мощност на батериите – А6 e с 3000mAh а  А6+ е с 3500 mAh и двата предлагат бързо зареждане.

Samsung A6 и Samsung А6 Plus цена

Двата телефона са с цени  подходящи и достъпни за всеки един потребител. Изпълнението им във фотографията е много добро. Какво искате вие – масивен и голям смартфон или незабележително по – малък, зависи само от вас.