LG Q7 и Q7 Plus

Няма добавени продукти в тази категория.


Новата серия na LG - Q7 излезе на пазара през май 2018 година.

По размери на външен вид са еднакви, двата модела са с височина: 143.8 мм, широчина: 69.3 мм и  с дебелина 8.4 мм. Теглото на двата модела е 145 г. По отношение на дисплея също са идентични, екраните им са 5.5 инча. И при двата флагмана бихте се насладили на страхотни цветове, изостреност и безпроблемно чете при пряка слънчева светлина.  

Въпреки, че Q7 е по – бюджетният телефон от двата, се доказва на първо място от тях по отношение на резолюция, съотношение на екран с тяло и пиксели на кв. инч. Двата телефона са с идентични резолюции и съотношение. И при двата флагмана бихте се насладили на страхотни цветове, изостреност и безпроблемно четене  при пряка слънчева светлина.

LG Q7 работи с осемядрения процесор Mediatek MT6750S, а LG Q7 Plus е с Snapdragon 450. От тук има разлика и в графичния процесор –  LG Q7 е Mali-T860MP2, а LG Q7 Plus е с Adreno 506.

Двата модела имат основна камера, която е 13 – мегапикселова с бленда f/2.2, в комбинация с още 16МР. За камерите може да се говори много. И двете са безупречни и изтънчени. Цветовете са невероятни, вградените функции и ефекти също.

Относно батериите на двата модела ще е необходимо да споменем, че и двата модела поддържат бързо зареждане. Батериите и на двата модела са 3000 mAh и за около два часа и половина получавате пълна заредена батерия.

При работа, с който и да е от двама модела, няма да видите толкова голяма разлика в операционната система. Менюто е изчистено, а предварително инсталираните приложения винаги могат да бъдат изтрити.

LG Q7 и LG Q7 Plus цена

И двата  модела си заслужават вниманието. Дизайнът им е невероятен, спецификациите са страхотни, а камерите им правят невероятни снимки, коя от коя по – хубава. Всичко зависи от вас и от това, колко пари сте говори да заплатите.