LG G7 Fit и G7 ThinQ

Няма добавени продукти в тази категория.


Новата серия na LG - G7 излезе на пазара през август 2018 година.

На външен вид са еднакви и двата модела са с височина: 153.2 мм, широчина:  71.9 мм и  с дебелина 7.9 мм. Различават се единствено по теглото, което при G7 Fit е 158 г, а при G7 ThinQ – 162 г. Дисплеите им също са идентични, екраните им са 6.1 инча. . И при двата смартфона бихте се насладили на страхотни цветове, изостреност и безпроблемно четене при пряка слънчева светлина.

Въпреки, че G7 Fit е по – бюджетният телефон от двата, се доказва на първо място от тях по отношение на резолюция, съотношение на екран с тяло и пиксели на кв. инч. Двата телефона са с идентични резолюции и съотношение. И при двата флагмана бихте се насладили на страхотни цветове, изостреност и безпроблемно четене  при пряка слънчева светлина.

LG G7 Fit работи с четириядрения процесор Snapdragon 821, а G7 ThinQ е с осемядрения Snapdragon 845. От тук има разлика и в графичния процесор –  G7 Fit е с Adreno 530, а G7 ThinQ е с Adreno 630.

LG G7 Fit има основна камера, която е 16 – мегапикселова. При LG G7 ThinQ, задната камера е двойна с основен сензор от 16МР с бленда  f/1.6, заедно с още 16 – мегапикселов сензор с f/1.9. И двата са безупречни и изтънчени. Цветовете са невероятни, вградените функции и ефекти също. Ако говорим за батериите на двата модела ще е необходимо да споменем, че и двата модела поддържат бързо зареждане. Батериите и на двата модела са 3000 mAh и за около два часа и половина получавате пълна заредена батерия.

При работа с който и да е от двама модела, няма да видите толкова голяма разлика в операционната система. Менюто е изчистено, а предварително инсталираните приложения винаги могат да бъдат изтрити.

LG G7 Fit и LG G7 ThinQ цена

И двата  модела си заслужават вниманието. Дизайнът им е невероятен, спецификациите са страхотни, а камерите им правят невероятни снимки, коя от коя по – хубава. Всичко зависи от вас и от това, колко пари сте говори да заплатите.