Lenovo

Няма добавени продукти в тази категория.


Lenovo

Lenovo е китайска мултинационална технологична компания със две седалища в Пекин, Китай и Морисвил, Северна Каролина. Проектира, разработва, произвежда и продава персонални компютри, таблетни компютри, смартфони, работни станции, сървъри, електронни устройства за съхранение, софтуер за управление на ИТ и интелигентни телевизори. Това е най-големият производител на персонални компютри в света от продажби на бройки от 2013 г. насам. Работи в повече от 60 страни и продава своите продукти в около 160 държави. Основните изследователски центрове на Lenovo са в Пекин, Шанхай, Шенжен, Ксиамен, Ченгду, Нанджинг и Ухан в Китай, Япония и Морисвил в САЩ.

Компанията е основана в Пекин през ноември 1984г. и е учредена в Хонг Конг през 1988г. На пазара на смартфони навлиза през 2012г. и е най-големият производител на мобилни устройства в Китай. През 2014 г. брандът придобива Motorola Mobility от Google. От януари 2013г. фирмата произвежда само устройства, които използват Android OS.

 

Предимства и недостатъци на бранда

Сред най-отличителните преимущества са:

  • перфектното съотношение между цена и параметри на устройството;
  • основната камера, осигуряваща високо качество на клипове и снимки;
  • издръжливата батерия;
  • отличният звук на високоговорителите.

Наблюдават се следните недостатъци:

  • проблем с мобилния потребителски интерфейс. Повечето хора не харесват интерфейса, който компанията използва за своите gsm устройства-VIBE UI.  В същото време той консумира и много RAM, което забавя работата на телефона;
  • след закупуването на Motorola се предлагат много по-малко актуализации на системата, отколкото преди това;
  • телефоните са много елегантни, но дисплеите им са доста крехки;
  • загуба на Wi-fi връзка;
  • дори и с добра RAM, някои телефони  не са в състояние да изпълняват по-натоварени игри.

 

Ако Вие сте от хората, които търсят добро съотношение между звук, камера,батерия и достъпна цена, то определено Lenovo е точният избор за Вас. 

 

Защо да изберете нас? 

В онлайн магазин Smartfonbg.com можете да откриете всички телефони с марката Lenovo на уникално ниски цени с 2г. гаранционен срок. Нашите клиенти получават бърза доставка с възможност за преглед и тест на продукта.. Право на връщане: 15дни от датата на получаване, при установяване на неизправност.