• Honor Band 6 Black

Honor Band 6 Black

  • В наличност
  • 79.00лвКУПИ С 1 КЛИК!

Без регистрации и пароли.

Зашеметяващ дизайн

Новият Honor Band 6 разполага с 1,47 – инчов AMOLED FullView екран. Големият дисплей, съчетан с високата резолюция от 194 х 368 не само ще изглеждате добре, но и дава повече от желаните данни. Всичко, от което се нуждаете ще бъде показано с едни зашеметяващи подробности. За да изразите настроението си мигновено може да смените дизайна. С огромното разнообразие от дизайни, достъпни благодарение на HUAWEI Watch Face Store 4, винаги ще намерите как да привлечете вниманието си. Само с едно плъзгане ще ги размените, като може да използвате и дори свои собствени снимки.

Дълъг живот на батерията

Издръжливият модел на Huawei Ви предоставя невероятен 14 дневен живот на батерията, която е 180mAh литиево- полимерна. Когато се изтощи батерията, безпроблемно може да се използва до 2 дена само по 5 минути време за зареждане с магнитно зарядно устройство.

Спорт и здраве

Да проследявате сърдечният си ритъм е едно от най – добрите неща, които може да правите за Вашето здраве. Благодарение на технологията за наблюдаване на пулса - TruSeenTM 4.0, използва оптична леща и обработване на данни. Тя е базирана на AI за най – точно наблюдение на сърдечният ритъм за 24 часа. Следете нивата си на стрес през целият ден с мониторинг на стреса – TruRelax . .

Корпус
Размери 43 x 25,4 x 10,99 мм
Дисплей
Тип дисплей AMOLED
Размер дисплей 1,47 инча
Резолюция дисплей 194 x 368 пиксела
Връзки
Bluetooth връзки 2,4 GHz, BT5.0, BLE
Сензор
Сензор Сензор за акселерометър,Сензор за жироскоп,Оптичен сензор за сърдечен ритъм
Батерия
Тип батерия 14 дни за типична употреба

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър