• Huawei FreeBuds 3i White

Huawei FreeBuds 3i White

  • 209лв


КУПИ С 1 КЛИК!

Без регистрации и пароли.

Прилягат на всеки тип ухо

Huawei FreeBuds 3i са безжични слушалки с ергономична изработка, предлагащи стил и удобство, за да се насладите на потапящо акустично изживяване. Сдвоете ги с гъвкавите силиконови накрайници, които се предлагат в 4 различни размера за удобно и сигурно прилягане. По-добра форма, по-добро уплътнение, по-добър звук.

Чиста наслада без шум

HUAWEI FreeBuds 3i създава идеална атмосфера за слушане, като намалява нивото на шум до 32dB. Слушайте любимата си музика с високо качество на звука. С високочувствителната диафрагма на HUAWEI FreeBuds 3i, внимателно настроена за предаване на автентичен, балансиран звук и 10-милиметровите динамични драйвери, осигуряващи мощен бас, ще усетите блясъка на всяка нота в ушите си. С вградени капацитивни сензори от двете страни, HUAWEI FreeBuds 3i предлага удобни функции за точно управление, което предпазва от неволни докосвания.

Заредете деня си с музика

Еднократното зареждане предлага до 3,5 часа удоволствие от слушане на музика, докато калъфът за зареждане осигурява до 14,5 часа живот на батерията, който ще изпълни деня Ви с музикална радост.

Корпус
Размери 41.8 x 23.7 x 19.8 mm (слушалки); 80.7 x 35.4 x 29.2 mm (зареждащ кейс)
Връзки
Bluetooth връзки 5.0
Батерия
Капацитет батерия Батерия на слушалките: 37 mAh Батерия на зареждащия кейс: 410 mAh

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър