• OnePlus Nord Buds 2 Grey

OnePlus Nord Buds 2 Grey

  • Изчерпан
  • 129.00лвКомпактен дизайн

OnePlus Nord Buds 2 са с компактен и стилен дизайн. Устройството им за зареждане е в удобна квадратна форма със заоблени ъгли. Предлагат се в два стилни цвята- матово сив и бял. Матовата повърхност е пото- и прахоустойчива, а дръжката е с NCL покритие, с което придобива гладкост. Много добре изчисленият дизайн и доброто уплътнение Ви позволяват удобно слушане на музика продължително време. Предлагат се в три размена силиконови накрайници, от които имате възможността да изберете подходящия за Вас.

Кристален звук

Активното шумопотискане Ви дава възможност да контролирате звука и да балансирате мощния звук с тишината. Шумопотискането Ви позволява да водите разговори с кристално качество, или да слушате любимата си музика, без да се притеснявате от заобикалящия Ви шум. Благодарение на OnePlus Аудио идентификация Вие може да създадете персонализиран слухов профил и да се насладите на до 10 звукови подписа, настроени чрез него. А мощните и плътни баси с 11-милиметрови динамични драйвери ще Ви създадат допълнително безценно усещането в процеса на слушане на музика.

Свързване и зареждане

Сдвояването на OnePlus Nord Buds 2 със смартфонът Ви става бързо и лесно - веднага щом отворите калъфа за зареждане. Напълно заредени, слушалките работят до 7ч, а с калъфа за зареждане се запазва заряд до 39ч. Дългият живот на батерията Ви дава възможност да натискате бутона за възпроизвеждане през целия ден. А благодарение на Warp Charge зареждате OnePlus Nord Buds 2 за 11 минути, което ви осигурява работа на слушалките до 11 часа. Калъфът може да бъде зареден и с безжично зарядно, сертифицирано от Qi.

Година на призводство
Година на производство 2023г
Корпус
Тегло Кейс: 52g Слушалка: 4.35g
Размери Кейс: 67.99 x 28.9 x 35.5mm Слушалка : 27.5 x 21.05 x 24.4mm
Връзки
Bluetooth връзки BT 5.2
Батерия
Капацитет батерия 41mAh and 480mAh charging case

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
   Лош           Добър