• Realme RMA 161 Black

Realme RMA 161 Black

  • В наличност
  • 79.00лвКУПИ С 1 КЛИК!

Без регистрации и пароли.

Дисплей и Дизайн

Realme RMA 161 е малък и компактен часовник, лек за носене. Корпусът разполага с лъскаво покритие, квадратен е с извити ръбове и предлага черна силиконова сменяема каишка. Екранът е 1.3 инча с резолюция от 320 х 320 пиксела, а Gorilla Glass 3 ще Ви предостави изключителна защита на екрана. Устройството разполага със само един физически бутон, който служи за включване и изключване на смарт часовникът, а при задържане на бутона.

Функции

Realme RMA 161 служи със собствена операционна система, съвместима с устройства, които са с Android. Смарт часовникът разполага с много функции, една от които е събиране и предоставяне на данни, като например сърдечна честота, сън и статистика за ежедневно проследяване на активността. Батерията е изключително мощна, с капацитет от 390mAh. Тя дава заряд от 7 до 9 дена, 7 дена с включен пулсомер и 9 с изключен монитор. А ако устройството е при режим за спестяване на батерия, издържа до 20 дена.

Още за устройството

Чрез използването на Realme RMA 161 вече имате възможността да проследявате Вашето здраве и физическа дейност. Едни от основите функции, които устройството разполага с проследяване на сън, изминато разстояние, проследяване на стъпки и изгорени калории и много други. Освен това устройството разполага с общо 14 спортни режима, като например бягане, йога, колоездене, футбол и баскетбол. Това устройство разполага с нова функция - SpO2, която измерва нивата на кислород в кръвта Ви и по този начин прави оценка на Вашето текущо състояние.

Корпус
Тегло 48 g
Размери 47 x 47 x 12 mm
Дисплей
Размер дисплей 1.3 инча
Резолюция дисплей 360 x 360 pixels
Батерия
Капацитет батерия Li-Ion 390 mAh
Тип батерия Non-removable

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър