• Samsung Galaxy Buds Live R180 Black

Samsung Galaxy Buds Live R180 Black

  • В наличност
  • 121.00лвКУПИ С 1 КЛИК!

Без регистрации и пароли.

Дизайн

Samsung Galaxy Buds Live се предлагат в три цвята - черен, бял и бронзов с кореспондиращ калъф за зареждане, който ще се пъхне в джоба Ви. На гърба на кутията има USB Type-C порт за зареждане като имате алтернатива да го зареждате безжично. Светодиоди присъстват както вътре, така и извън кутията, за да Ви информират за състоянието на зареждане на кутията, както и за слушалките. Що се отнася до самите слушалки, от Samsung са създали нещо наистина забавно и уникално. Оригиналният им външен вид, не само ги прави да изглеждат като бижута, но и са удобни. Всяка от слушалките има и сензори за докосване, които могат да регистрират единично, двойно или тройно докосване, което обслужва очакваните действия за игра / пауза, както и прескачане на песни назад / напред. Действие с докосване и задържане също е достъпно и е персонализирано за всяка слушалка поотделно - можете да го настроите да увеличава / намалява силата на звука, да стартира Bixby или Spotify.

Звук

Активната шумо изолация премахва нискочестотния фонов шум под 700Hz - като влакове и автобуси - до 97%, като същевременно Ви позволяват да чувате гласове и съобщения. Качеството на звука е отлично. Приложението Galaxy Wearable Ви позволява да задавате звук между шест режима, които включват усилване на басите, увеличаване на високите честоти и други. Друго хубаво нещо за Galaxy Buds Live е, че тъй като не са дълбоко в ушния Ви канал, те чувстват удобно дори след продължителни периоди на употреба. Samsung добави отвор за вентилация, който помага да се сведе до минимум задушното усещане, което можете да получите след дълга сесия на слушане на музика.

Батерия

Слушайте любимата Ви музика, без да се притеснявате за живота на батерията. Насладете се на 11 часа непрекъснато време за слушане с едно зареждане. Говорете с приятели до 7.5 часа без притеснение. Пет минути зареждане Ви осигурява час, независимо дали искате да слушате любимия си плейлист или да проведете разговор.

Корпус
Тегло Кейс- 42.2g Слушалка- 5.6g
Размери Кейс- 50.0 x 50.2 x 27.8mm Слушалка- 16.5 x 27.3 x 14.9mm
Връзки
Bluetooth връзки 5.0
Сензор
Сензор Насочен навътре микрофон Акселерометър за движение Сензор за натиск Инфрачервен сензор
Батерия
Капацитет батерия До 21 часа

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър