• Samsung Galaxy Buds Pro R190 Black

Samsung Galaxy Buds Pro R190 Black

  • В наличност
  • 199.00лвКУПИ С 1 КЛИК!

Без регистрации и пароли.

Дизайн

Samsung Galaxy Buds Pro притежават стилна и модерна визия в три цвята - черен, сребрист и виолетов. Външната страна на Buds е покрита с лъскаво, отразяващо пластмасово покритие, докато самите слушалки са от лъскава и матова пластмаса.Кейсът разполага със светодиод както отвътре, така и отвън, който става зелен, жълт и червен в зависимост от състоянието на батерията.Buds Pro са леки и пасват идеално към ухото , без да предизвикват дискомфорт или свличане. Samsung е предвидил три размера на накрайниците за Ваше удобство - малък, среден и голям.

Звук и батерия

Buds Pro предлагат балансирано качество на звука и широк звуков пейзаж.Високите и средните стойности също са ясни, а басът е пробивен и силен, но не прекалено. Galaxy Buds Pro разполага с двупосочни високоговорители във всяка слушалка - 11-милиметров високоговорител и 6,5 мм високоговорител. Слушалките притежават режими като „Voice detection“, който ще намали музиката Ви и ще превключи настройките Ви на Ambient Sound, когато започнете разговор с някого. Samsung обещава пет часа удоволствие от слушането на един цикъл, след което кутията за зареждане може да осигури допълнителни 13 часа, ако сте включили ANC.

Функции

Впечатляващото при Samsung Galaxy Buds Pro са неговите характеристики - активното шумопотискане и IPX7 хидроизолация. За първи път от поредицата Galaxy Buds, Galaxy Buds Pro са не само устойчиви на пот и пръски, но могат да издържат пълно потапяне във вода до 30 минути и на дълбочина до 1 метър. Samsung Galaxy Buds Pro също има няколко специфични за Samsung функции като режим на свободни ръце Bixby и функция Find My Earbuds, задвижвана от SmartThings Find, която локализира Вашите устойства.

Корпус
Тегло Кейс- 44.9g Слушалка- 6.3g
Размери Кейс- 50.0 x 50.2 x 27.8mm Слушалка- 20.5 x 19.5 x 20.8mm
Процесор
Версия на ОС RTOS
Връзки
Bluetooth връзки 5.0
Сензор
Сензор Accelerometer, Gyro, Proximity, Hall, Touch, VPU
Батерия
Капацитет батерия 472mAh

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър